AltInfo 14. 09. 2016

14. 9. 2016

Co včera nesmělo zaznít: Přinášíme hodně drsný protiuprchlický projev poslance, kterému zabránili mluvit ve Sněmovně. ROZHOVOR. Poslanec Zdeněk Soukup z ANO, který je zakladatelem Platformy zákonodárců na obranu evropské kultury a jejího dědictví, byl navrhovatelem zařazení bodu „Informace premiéra o skutečném postoji k migrační krizi a k dohodě EU s Tureckem“ do programu Poslanecké sněmovny. Přesto však v rozpravě nemohl promluvit. V rozhovoru vysvětluje, co se stalo, a redakci poskytl projev, který nemohl ve Sněmovně zaznít.

Podrobně: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Co-vcera-nesmelo-zaznit-Prinasime-hodne-drsny-protiuprchlicky-projev-poslance-kteremu-zabranili-mluvit-ve-Snemovne-453596

 

Skandál: Uniklo, co vláda opravdu zamýšlí ohledně uprchlíků. A je zle. Francouzské plány na přesídlení obyvatel uprchlického tábora v Calais narazily na velkou překážku. Tu představuje bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy, který ve snaze nabrat politické body před prezidentskými volbami v příštím roce označil celý plán za „státní skandál“. Informuje Yahoo! News. Socialistická vláda Francie chce do konce roku zřídit 12 000 míst pro uprchlíky z tábora v Calais, což je údajně mnohem více, než se původně plánovalo. Cílem je poskytnout lidem dlouhodobé přístřeší a umožnit tak úřadům tábor zvaný Džungle zrušit. Francouzské noviny Le Figaro zveřejnily zprávu z jednání ministerstva vnitra, ve které se mluvilo o dlouhodobých plánech. To pobouřilo především pravicové strany s Republikány Nicolase Sarkozyho v čele. Ten se o snaze ministerstva vnitra vyjádřil jako o „státním skandálu“. Vláda podle něj chce vytvořit „stovky táborů z Calais po celé zemi“ a chce uplatnit „migrační diktát“, který jen povede k dalšímu rozjitření vášní mezi různými názorovými stranami, což může vést až k občanské válce.

Podrobně: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Skandal-Uniklo-co-vlada-opravdu-zamysli-ohledne-uprchliku-A-je-zle-453653

 

Zeman drsně zaútočil na neziskovky. To se jim nebude líbit. Prezident Miloš Zeman zavítal opět po roce do Pardubického kraje, aby se, jak řekl, seznámil s problémy, které přetrvávají. Úvodem se setkal s hejtmanem Pardubického kraje Martinem Netolickým (ČSSD), s krajskými zastupiteli i představiteli místních samospráv.

Podrobně: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zeman-drsne-zautocil-na-neziskovky-To-se-jim-nebude-libit-453620

 

Zeman o nové knize: Psovi ji dávat nebudu. Ten knihy nečte. K představení a křtu knihy rozhovorů s hlavou státu Milošem Zemanem Tato země je naše, kterou sepsal zástupce šéfredaktora serveru ParlamentníListy.cz Radim Panenka, došlo dnes při návštěvě prezidenta Pardubického kraje.

Podrobně: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zeman-o-nove-knize-Psovi-ji-davat-nebudu-Ten-knihy-necte-453648

 

Demokratická strana zelených: Ne ilegální imigraci – peníze raději pro naše lidi. Prohlášení DSZ k nadcházejícím krajským volbám: Demokratická strana zelených /DSZ/ kandiduje v nadcházejících krajských volbách ve čtyřkoalici pod názvem NE ILEGÁLNÍ IMIGRACI – PENÍZE RADĚJI PRO NAŠE LIDI. DSZ v červnu letošního roku uzavřela dohodu o vytvoření volební koalice společně se Stranou zdravého rozumu /Rozumní/, Českou stranou národně sociální /ČSNS/ a Českou stranou národně socialistickou /ČSNS2005/.

Podrobně: http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Demokraticka-strana-zelenych-Ne-ilegalni-imigraci-penize-radeji-pro-nase-lidi-453463

 

Zákonodárci českého parlamentu v tichosti připravují likvidaci mimoparlamentních stran. Operace „Čistý stůl“ nabývá drakonických rozměrů! Odpor občanů proti tezím NWO je patrný. Problémem je hlavně migrace, degenerace školního vzdělávání, omezování osobních svobod občanů, špehování, zvyšování daňové zátěže, zákazy kouření, ztráta domovní svobody kvůli kontrolám topných kotlů a kamen, ztráta domovní svobody legálních držitelů zbraní, výpalné koncesionářských poplatků z televizorů a radiopřijímačů, zákazy svévolného pořádaní zahradních setkání, táboráků a oslav po 10. hodině večerní, a to ani na vlastním pozemku, pokud to neschválí na zasedání zastupitelstvo vyhláškou a další a další ztráty práv a svobod po roce 1989. Všechny tyto útoky proti občanům jsou však nic ve srovnání s tím, co v tichosti probíhá právě teď v Poslanecké sněmovně v Praze. Poslanci v tichosti schválili  dvě novely, které zcela likvidují mimoparlamentní opozici a zejména její financování. Na straně druhé obě novely posilují pozice tradičních parlamentních stran takovým nehorázným způsobem, ze kterého se doslova tají dech. V Brně vyroste úřad novodobého politického Gestapa. Strany si budou moci zakládat svoje vlastní neziskovky! Likvidace opozice nadměrnou zátěží na vedení účetnictví. Zmrazení darovaných peněz na dobu půl roku po volbách. Likvidace opozice enormními náklady na administrativu. Drakonické sankce za chybějící slovo složené ze 3 písmenek. Poslanci sami sobě budou jmenovat šéfy úřadu v Brně, který má kontrolovat jejich strany! Ze 4 účtů bude transparentní jen jeden, který velké politické strany nezajímá, ale malé strany na něm závisí! Stát a tajná služba chce vygenerovat databázi občanů, kteří přispívají závadovým mimoparlamentním stranám!

Podrobně: http://aeronet.cz/news/zakonodarci-ceskeho-parlamentu-v-tichosti-pripravuji-likvidaci-mimoparlamentnich-stran-operace-cisty-stul-nabyva-drakonickych-rozmeru/

 

Nigel Farage varoval Američany před zfalšovanými volebními průzkumy. Proti Trumpovi jsou průzkumové agentury v USA připraveny vyrábět čísla na objednávku jako v případě Brexitu! Nigel Farage, hlavní tvář Brexitu v Evropské unii a předseda britské euroskeptické strany UKIP, přijel před několika dny do USA a pronesl projev na shromáždění Donalda Trumpa. Poskytl však zároveň rozhovor americké stanici Fox News, která v podstatě jako jediná dává určitý pozitivní prostor Donaldu Trumpovi a v rozhovoru se Nigel Farage dostal i k tématu manipulací s předvolebními průzkumy k Brexitu. Britské průzkumové agentury totiž byly podle všeho podplacené a vyráběly proti zastáncům Brexitu zmanipulované předvolební průzkumy. Britská policie obdržela dokonce i několik trestních oznámeních z korupce, ale celá věc se zdá, že vyšuměla do ztracena. Několik dnů před Brexitem totiž i renomované průzkumové agentury uváděly v Británii naprosto nepodložená čísla, která uváděla zastánce setrvání v EU s velkým náskokem před zastánci Brexitu.

Podrobně: http://aeronet.cz/news/nigel-farage-varoval-americany-pred-zfalsovanymi-volebnimi-pruzkumy-proti-trumpovi-jsou-pruzkumove-agentury-v-usa-pripraveny-vyrabet-cisla-na-objednavku-jako-v-pripade-brexitu-cz-titulky/

 

Ukrajinský generální prokurátor podal žalobu na ministra vnitra. Generální prokurátor otevřel trestní řízení proti ministru vnitra Arsenu Avakovovi. Informaci potvrdil Jurij Lucenko v televizním vysílání 24News.

Podrobně: http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/obama-kritizoval-trumpa-za-rozhovor-s-larry-kingem-pro-russia-today-video/

 

Média vypověděla, k čemu Clintonová potřebuje spiklenecké teorie proti Rusku. Hillary Clintonová ve své předvolební kampani věnuje stále více pozornosti „bizarním spikleneckým teoriím“, podle kterých Rusko údajně provádí kybernetické útoky na americké volby, aby v nich zajistilo vítězství Donalda Trumpa.

Podrobně: http://cz.sputniknews.com/svetovytisk/20160914/3824380/media-clintonova-spiklenecke-terorie-rusko.html

 

VIDEO: Demokraté zvažují odstoupení Hillary Clinton z boje o Bílý dům. Její nemoc má možná souvislost s tím, že Kongres začal vyšetřovat FBI ze zatajování důkazů! Souvislosti náhlého selhávání zdravotního stavu Hillary Clinton mohou mít přímou spojitost s tím, že americký Kongres přistoupil k nevídanému kroku. Komise kongresu pro vládní dohled totiž zaútočila na FBI a předala FBI příkaz na předání všech dokumentů o vyšetřování Hillary Clinton. FBI totiž před týdnem poskytla Kongresu jenom zlomek dokumentů a ještě navíc silně retušované a začerněné. To doslova kongresmany z komise rozpálilo doběla a přímo před televizními kamerami obeslali zástupce FBI s příkazem na vydání veškeré dokumentace k případu emailů Hillary Clinton. FBI zjevně chrání některé figury okolo Hillary Clinton, které v emailové komunikaci s ní vystupují jako lobbisté, klienti a různí pomahači různých lumpáren po celém světě. Mezi nimi jsou členové Saúdské rodiny, George Soros, lidé z Evropské komise, Evropské centrální banky, čínské vlády a mnozí další. Hillary Clinton v době, kdy zastávala funkci ministryně zahraničí, byla v kontaktu se špičkami globalistů z celého světa. Nyní jim jde v USA doslova o krk. Hillary Clinton hrozí obvinění ze spiknutí, korupce a dalších činů. Její nedobrý zdravotní stav by mohl být de facto cestou, jak by se mohla vyhnout trestnímu stíhání z důvodu vážného zdravotního stavu, kdy nový prezident by Hillary Clinton udělil milost, resp. prezidentský pardon. Uvnitř demokratické strany se už spekuluje o nahrazení Hillary Clinton jakýmkoliv jiným kandidátem, Timem Kainem, Joe Bidenem, Bernie Sandersem a dalšími. Největší problém Hillary Clinton je v tom, že v USA nemají globalisté tak silnou moc jako v EU. Globalisté v USA jsou v silné defenzivě a zejména v Kongresu a v Pentagonu mají obrovský odpor a nepřátele na život a na smrt. Útoky z Kongresu proti Hillary Clinton nabírají na intenzitě a více než chatrné zdraví teď vedení demokratů zajímá, jak zajistit případnou náhradu za Hillary.

Podrobně: http://aeronet.cz/news/video-demokrate-zvazuji-odstoupeni-hillary-clinton-z-boje-o-bily-dum-jeji-nemoc-ma-mozna-souvislost-s-tim-ze-kongres-zacal-vysetrovat-fbi-ze-zatajovani-dukazu-cz-titulky/

 

Obama kritizoval Trumpa za rozhovor s Larry Kingem pro Russia Today. Americký prezident Barack Obama v projevu ve Philadelphii na podporu Hillary Clintonové kritizoval jejího soupeře v prezidentských volbách republikána Donald Trumpa za rozhovor s Larry Kingem na RT.

Podrobně: http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/obama-kritizoval-trumpa-za-rozhovor-s-larry-kingem-pro-russia-today-video/

 

Státní převrat! Alarmující sdělení z Ruska. Jeden z tvůrců současného ruského politického systému Gleb Pavlovskij tvrdí, že finanční krize – pokud současná ruská vláda nedokáže zmírnit její negativní následky – může zapříčinit státní převrat. Svůj názor Pavlovskij uveřejnil v rozhovoru pro deník Moskevský komsomolec.

Podrobně: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Statni-prevrat-Alarmujici-sdeleni-z-Ruska-453644

 

Čínsko-ruská námořní cvičení nejsou jen symbolická. V posledních letech Moskva a Peking dosáhli na kvalitativně novou úroveň vztahů, říká profesor Vysoké vojenské námořní školy US Navy Lyle Goldstein.

Podrobně: http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/cinsko-ruska-namorni-cviceni-nejsou-jen-symbolicka/

 

Patnáct let po 9/11, nikdy nekončící válka. V době po teroristických útocích z 11. září 2001, kdy Kongres odhlasoval a schválil použití vojenské síly proti lidem, kteří „naplánovali, schválili, uskutečnili nebo napomáhali“ únosu letadel, si jen málo Američanů dokázalo představit, jak rozsáhlé bude následné pátrání – od západní Afriky až po Filipíny – a bude trvat po dvě prezidentská volební období.

Podrobně: http://www.zvedavec.org/

 

Frank-Walter Steinmeier neuspěl se svými návrhy v Pobaltí. Německý ministr zahraničí vyjednával v Estonsku, Lotyšsku a Litvě kontrolu jejich zbrojení, ale s návrhy neuspěl.

Podrobně: http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/frank-walter-steinmeier-neuspel-se-svymi-navrhy-v-pobalti/

 

VIDEO z Nizozemí: Uprchlíci terorizují místní občany. A v televizi předvedli něco nevídaného. Sedmdesátitisícové nizozemské město Zaandam se dostalo do centra pozornosti zahraničních médií. Nikoli však díky svým architektonickým či jiným krásám. Město nacházející se nedaleko Amsterdamu „proslavili“ mladí turečtí přistěhovalci, kteří dlouhodobě terorizovali místní obyvatelstvo.

Podrobně: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-z-Nizozemi-Uprchlici-terorizuji-mistni-obcany-A-v-televizi-predvedli-neco-nevidaneho-453625

 

Vídeňský arcibiskup: Muslimové chtějí dobýt Evropu! Braňme se! Evropa by neměla promarnit své křesťanské dědictví, řekl Christoph Schönborn, vídeňský arcibiskup.

Podrobně: http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/vidensky-arcibiskup-muslimove-chteji-dobyt-evropu-branme-se/

 

Pět příčin, proč Rusko nemůže dát Kurily Japonsku. Proč si Rusko nemůže dovolit udělat vstřícný krok směrem k Japonsku? Na tuhle otázku odpověděl RIA Novosti ředitel Institutu Dálného východu Ruské akademie věd Sergej Luzjanin a ředitel Centra výzkumu Blízkého východu a centrální Asie Semjon Bagdasarov. 1. Kurily jsou ruská země. 2. Není možné vytvářet precedent. 3. Ustoupit Japonsku znamená ustoupit USA. 4. Nelze plýtvat zdroji. 5. Žijí tam ruští občané.

Podrobně: http://cz.sputniknews.com/nazory/20160913/3825151/pet-priciny-proc-rusko-dat-kurily-japonsko.html

 

V Kremlu řekli, co je hlavním úkolem v Sýrii. Dodržování režimu přerušení střelby je v Sýrii velmi křehké a teď je hlavním úkolem oddělení umírněné opozice od teroristických skupin - bez toho další posun vpřed není možný, řekl ve středu tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

Podrobně: http://cz.sputniknews.com/svet/20160914/3828352/Kreml-hlavni-ukol-Syrie.html

 

Venus Williamsová odpověděla na zprávy o užívání dopingu. Americká tenistka a olympijská šampionka Venus Williamsová okomentovala unik informací z databanky Světové antidopingové agentury (WADA). Prohlášení Williamsové se nachází na stránkách Ženské tenisové asociace (WTA).

Podrobně: http://cz.sputniknews.com/svet/20160914/3827866/Venus-Williamsova-odpoved-zprava-doping.html

 

Generál vojenského letectva USA řekl, že záchyt letadel íránským letectvem je problém. Náčelník Ústředního velení amerického vojenského letectva generálporučík Jeffrey Harrigian řekl, že záchyt amerických letadel íránským vojenským letectvem je problém.

Podrobně: http://cz.sputniknews.com/politika/20160913/3827280/harrigian-letectvo-usa-zachyt-iran-problem.html

 

Snipeři na Majdanu byli najati demonstranty, obrovský skandál na obzoru! Už je to tady. Unikly telefonát mezi Catherine Ashtonovou z EU a ministrem zahraničí Estonska ukazuje a dokazuje to obrovské pokrytectví EU a Západu jako celku ve vztahu k Ukrajinskému státnímu převratu [1]. V rozhovoru je totiž uvedeno, ze oba představitelé se vzájemně informuji o tom, ze snipery na Majdan nenasadil Janukovyč ale někdo „z nové koalice“. Není zatím známo, kdo za unikem telefonátu stoji, nicméně telefonát je z 25. února. Tedy už hodně stara věc, přitom ještě včera předáci EU křičeli, ze Janukovyč byl sesazen oprávněně, protože na demonstranty poslal snipery. No, tohle je opravdu povedena taškařice, nebo spis pořádně hnusné pokrytectví!

Podrobně: http://aeronet.cz/news/sniperi-na-majdanu-byli-najati-demonstranty-obrovsky-skandal-na-obzoru/

Autor: 
Ideologické oddělení ÚV KSČM
Zdroj: 
Internet