Milion chvilek nebo Milionový chlívek? Demonstrace proti Zdeňku Ondráčkovi a Andreji Babišovi organizuje narychlo založená neziskovka, kterou sponzoruje člen šlechtické rodiny Lobkowiczů a lidé napojení na TOP09, ODS, neziskovku AIESEC a Drahošovskou akad

8. 3. 2018

V pondělí večer proběhly v České republice podivně organizované demonstrace v mnoha městech proti Andreji Babišovi. Veškerá mainstreamová média tyto demonstrace zúžila na protesty proti pátečnímu zvolení Zdeňka Ondráčka z KSČM do čela sněmovní komise pro kontrolu GIBS, ale ve skutečnosti tyto demonstrace nebyly pořádány primárně proti Ondráčkovi, ale proti Andreji Babišovi. Jenže tyto demonstrace nevznikly samovolně, byly totiž odstartovány premiérovým výrokem o jeho ochotě odvolat Zdeňka Ondráčka, který spustil v České republice demonstrace a protesty, které dosud Andrej Babiš nezažil.

Český dezignovaný premiér se totiž lekl toho, co se děje na Slovensku. Organizované protesty v ulicích a mediální sektor tam v těchto hodinách a dnech řídí operátoři ze zahraničí, kteří jsou napojeni na neziskovou chobotnici Open Society George Sorose. Máme v této chvíli informace již o 3 pracovnících Open Society, kteří v těchto hodinách operují na území Slovenské republiky a koordinují slovenská média a opozici ke svržení vlády. Situaci na Slovensku monitoruje náš zpravodaj přímo na místě. Pokud jde o Andreje Babiše, ten zatím vůbec neví, komu by se měl zavděčit, jestli řvoucí ulici, koaličním partnerům ve sněmovně, médiím nebo vlastním spolustraníkům, kterým se nelíbí tady KSČM, támhle ČSSD, tady SPD, támhle Zeman. Jenže s takovou politikou jeho hnutí skončí ještě dříve, než začne vládnout.

Více čtěte zde

Autor: 
VK
Zdroj: 
Aeronet.cz