P. Šimůnek: A zase ty potraviny.

11. 10. 2017

Bude máslo? Kolik bude stát? Včera jsem dostal odpověď přímo od zemědělců. Mléka i másla je dost. Špatné zákony této země umožnily různým spekulantům a jejich firmám skupovat zásoby některých potravin. Vyvolávat zmatek ve společnosti pomocí některých sdělovacích prostředků o nedostatku másla a dalších druhů potravin. Vyvolat dojem, že něco nebude na vánoce. Řízená panika přivede lidi k rozhodnutí kupovat za jakoukoli cenu a mít pocit, že to dopadlo dobře, protože jsem to sehnal a budu mít hezké svátky. Příslušní spekulanti si mnou ruce a už počítají možné zisky. Za pár dní bude po volbách, nějakou dobu potrvá, než vznikne nová vláda. Pochybuji, že někoho ze současné vlády zajímají problémy občanů – voličů. Lidé, přemýšlejte a nedejte příčinu těmto spekulantům k tomu, že uspějí s cenou másla, protože pokud se jim to povede, stane se to na začátku příštího roku třeba s cukrem, moukou či něčím dalším. Máte všechno ve svých rukách, volte správně, ať po volbách nemusíte zase nadávat. Volte šťastnou osmičku, volte KSČM.

Petr Šimůnek, 1.místopředseda ÚV KSČM, kandidát pro volby do PSP ČR za KSČM