Komunisté jdou do evropských voleb v koalici STAČILO!

KSČM, volby do EP 2024

S cílem výrazně posílit suverenitu České republiky, potlačit bující aktivistickou byrokracii EU či zastavit financování válek se dnes Komunistická strana Čech a Moravy stala zakládajícím členem nové koalice pro volby do EP v roce 2024.

Koalici s názvem „STAČILO!“, která je otevřena spolupráci s dalšími osobnostmi z levicových a vlasteneckých stran a hnutí, povede současná europoslankyně a předsedkyně KSČM Kateřina
Konečná.

„Komunisté iniciovali vznik koalice STAČILO! s cílem spojit levicové a vlastenecké strany a hnutí, kterým není lhostejné postavení České republiky v Evropské unii, cenzorské praktiky, vyhazování peněz za zbrojení či neefektivní sociální politika vedoucí k propastnému rozdílu minimálních mezd v rámci EU,“ řekla předsedkyně KSČM Kateřina Konečná.

Osobnosti kandidátky, programové cíle či kampaň představí koalice STAČILO! na své tiskové konferenci 4. prosince 2023.

Podpořit kampaň uskupení STAČILO! můžete také zakoupením propagačních předmětů s naším logem: https://eshop.futura.cz/kategorie-produktu/stacilo/

Sobota, 18. Listopad 2023 - 19